Doe je met ons mee?

Wanneer je je aanmeldt, krijg je toegang tot ons online leerplatform Balm connect. Binnen Balm connect vind je de cursussen en ook een online community met andere gebruikers.

Binnen de community kun je:

 • Jouw ervaringen, successen, mislukkingen en alle andere verhalen delen
 • Hulp vragen aan andere gebruikers en ze advies teruggeven
 • Inhoudelijke vragen stellen aan ons over datgene dat je leert

Wanneer je contact legt met anderen, help je elkaar om meer te halen uit de cursussen. Ook begin je zo te leren dat je niet alleen staat in jouw leerproces; ook anderen zijn met hetzelfde bezig. Nog een extra bevestig hoe normaal je bent πŸ™‚

Balm connect is alsof je een boek koopt en je tijdens het lezen kunt praten met andere lezers Γ©n met de schrijvers. Bovendien worden de updates aan het boek automatisch verwerkt!

Als je je eenmaal aangemeld hebt, heb je alleen nog nodig:

 • Een laptop/computer/smartphone of tablet
 • Werkend internet

Heb je dit voor elkaar, dan kun jij op elk zelfgekozen moment en op elke locatie aan de slag met onze cursussen!

Oh, en neem vooral de tijd. Leren moet leuk zijn en daar past geen tijdsdruk bij. Ben je een jaar bezig? Prima! Nog langer? Ook helemaal goed. Zolang het voor jou werkt.

Ja, ik wil met jullie meedoen!

Ontdek samen met ons en vele anderen wat het betekent om mens te zijn :-)

 • Laagdrempelig en toegankelijk
 • Jouw tempo, jouw moment
 • Verander samen met andere gebruikers

Ik wil het eerst proberen

Gratis introductiecursus
 • Eerste online cursus in pdf
 • Ontdek of het wat voor jou is
 • Geen kosten aan verbonden!

Ik ga voor commitment

Eenmalig €97,-
 • Alle online cursussen incl. upgrades
 • Toegang tot online cursussen
 • Eenmalige kosten van €97,-

Ik wil elke maand kiezen

Maandelijks €9,97
 • Alle online cursussen incl. upgrades
 • Toegang tot online cursussen
 • Maandelijkse kosten van €9,97

Dit denken anderen ervan:

Ik worstel met het leven, jij worstelt met het leven, elk mens worstelt met het leven. Best wel geruststellend om te bedenken dat we niet alleen zijn. Benieuwd of onze aanpak voor anderen werkt?

 

 

Ik vond de cursus interessant. Het resultaat, de aanpak, je identiteit en hoe je dat beter kunt inzetten om je veranderingen eigen te maken, vond ik goed en leerzaam.

S.
S.

Interessante materie, veel uitleg, toepasbare oefeningen, een leuk pakket aan informatie.

Christel
Christel

Complimenten, er is veel werk, tijd en aandacht in gegaan, dat is duidelijk! Ik vind de boekentips die bij elke cursus staan ook leuk.

L.
L.

Je wordt meegenomen in de theorie door duidelijke voorbeelden. Het prikkelt nieuwsgierigheid en daardoor ben ik benieuwd naar de volgende cursussen. De kleine oefeningen die je inzicht over jezelf geven vind ik ook erg fijn. Plus makkelijke manier van schrijven.

S.
S.

Ik vond het eerste deel van de cursus al erg nuttig. Het besef dat veranderen in kleine stapjes gaat en dat je niet alles in één keer kunt veranderen en kunt volhouden. Dit geeft me wel meer vertrouwen dat het lukt om te veranderen.

M.
M.

Balm connect voelt voor mij als een betrouwbare plek waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Door de community word ik gestimuleerd om actief te blijven en dat werkt voor mij heel prettig.

Judit
Judit

Interessant om te leren hoe het werkt met je brein en veranderingen. En hoe je eigenlijk Γ©cht zelf moet werken aan jezelf om ervoor te zorgen dat je wordt wie je wil zijn. Heel fijn om die inzichten te hebben en aan de slag te gaan!

Debbie
Debbie

Tijdens het volgen van de cursus kwam ik erachter dat ik bepaalde keuzes onbewust maak. Juist op de momenten dat ik zelf er controle over dacht te hebben. De cursus heeft me meer inzichten gegeven over mijn zelfkennis waardoor ik nu bewuster keuzes maak.

Dorus
Dorus

De cursus was helder, duidelijk en in begrijpbare taal geschreven. Bij de online zelftest werden de verschillen tussen interne reacties, de Mammoet en de Berijder mij duidelijk.

Wouter
Wouter

Mooie online cursus, duidelijke zelftoets, fijn dat er zoveel verschillende oefeningen zijn. De cursussen hebben mij echt aan het denken gezet over mijn eigen Mammoet en Berijder en zaken die ik aan zou willen pakken in mijn leven.

Romina
Romina

Interessante cursus en leuk om te maken. Ik vond de cursus soms wel lastig wanneer het wat breder en dieper op de stof inging. Bij een succesvol veranderplan komt toch veel kijken. Hoe dan ook was het prettig om te maken.

Tijmen
Tijmen

Neem contact met ons op

Ben je na alles wat je leest niet helemaal zeker of wij iets voor je kunnen betekenen? Bespreek je twijfels met ons.

Waar kunnen we je mee helpen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Logo

Balm communities is een handelsnaam van de Balm academie. De Balm academie is in 2017 opgericht door Marcel Balm. KvK-nummer 67041876.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Balm academie
BakkeRij – Unit D11
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem

06 40 88 79 47
info@balm-academie.nl