/* */

Algemene Voorwaarden voor communities.balmacademie.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van communities.balmacademie.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door de Balm academie. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Balm academie is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij de Balm academie.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met de Balm academie te mogen claimen of te veronderstellen.

De Balm academie streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op communities.balmacademie.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. De Balm academie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van communities.balmacademie.nl op deze pagina.

Persoonlijke ervaringen

Iedereen leert dezelfde basisprincipes van gedragsverandering maar allemaal passen zij deze anders toe. Hiernaast lees je een aantal ervaringen.

Je wordt meegenomen in de theorie door duidelijke voorbeelden. Het prikkelt nieuwsgierigheid en daardoor ben ik benieuwd naar de volgende cursussen. De kleine oefeningen die je inzicht over jezelf geven vind ik ook erg fijn. Plus makkelijke manier van schrijven.

S.
S.

Ik vond het eerste deel van de cursus al erg nuttig. Het besef dat veranderen in kleine stapjes gaat en dat je niet alles in één keer kunt veranderen en kunt volhouden. Dit geeft me wel meer vertrouwen dat het lukt om te veranderen.

M.
M.

Balm connect voelt voor mij als een betrouwbare plek waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Door de community word ik gestimuleerd om actief te blijven en dat werkt voor mij heel prettig.

Judit
Judit

Interessant om te leren hoe het werkt met je brein en veranderingen. En hoe je eigenlijk écht zelf moet werken aan jezelf om ervoor te zorgen dat je wordt wie je wil zijn. Heel fijn om die inzichten te hebben en aan de slag te gaan!

Debbie
Debbie

Tijdens het volgen van de cursus kwam ik erachter dat ik bepaalde keuzes onbewust maak. Juist op de momenten dat ik zelf er controle over dacht te hebben. De cursus heeft me meer inzichten gegeven over mijn zelfkennis waardoor ik nu bewuster keuzes maak.

Dorus
Dorus

Waarom?

Wat heb je eraan om je gedrag te veranderen? En hoe ga we je dat leren?

Veelgestelde vragen

Geen, iedereen kan meedoen!

Er komt telkens weer nieuw cursusmateriaal bij, waardoor je nooit helemaal klaar bent! Zou je nu alles maken wat er online staat, dan ben je ongeveer 30 uur bezig.

Je maakt de cursussen alleen, maar je kunt in onze online community vragen stellen aan andere leden. Ook praten wij zelf mee als experts om antwoord te geven op inhoudelijke vragen.

Je krijgt geen persoonlijke begeleiding bij de cursussen. Wel kun je altijd je vragen kwijt in onze community.

Iets nieuws leren vraagt altijd tijd, energie en aandacht en bij onze cursussen is dit niet anders. Je hebt echter alle tijd om alles te maken, dus je hoeft jezelf niet onder druk te zetten.

Dat is geen enkel probleem. Dan ga je daarna lekker verder!

Ja, dat kan!

Je kunt je gratis aanmelden voor onze community!

Je kunt ons altijd een mailtje sturen, waarna we jouw account sluiten.

Naast ons cursusaanbod vind je een community waarin gelijkgestemden ervaringen delen over zichzelf. Ook kun je hier al je vragen stellen over de cursussen – hier reageren we zo snel mogelijk op. Doordat de online community sta je er niet alleen voor en kan je ook leren van anderen.

Logo

De Balm academie is in 2017 opgericht door Marcel Balm. KvK-nummer 67041876.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Balm academie
BakkeRij – Unit D11
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem

06 40 88 79 47
info@balm-academie.nl