/* */

Ons aanbod

Bij ons vind je een antwoord op deze vragen:

  • Wat is gedragsverandering?
  • Wat maakt gedragsverandering zo lastig?
  • Hoe zet ik een voornemen om in gedrag?
  • Hoe krijg ik meer wilskracht en doorzettingsvermogen?
  • Hoe leer ik goed omgaan met mijn emoties en gevoelens?
  • Hoe kan ik minder impulsief worden?
  • Hoe kan ik beter nadenken over wat ik doe en zeg?

De antwoorden op deze vragen hebben wij gebundeld in cursussen en een community. Onze hele online leeromgeving is gevuld met tal van thema’s die belangrijk voor zijn het succesvol veranderen van jouw gedrag. Denk bijvoorbeeld aan de impact van slaap of voeding, aan het versterken van jouw wilskracht of het bewust worden van de keuzes die je maakt.

Omdat er steeds weer nieuwe ontdekkingen worden gedaan, zijn onze cursussen altijd in beweging. Wij zorgen ervoor dat je geen nieuwe informatie mist. Je beschikt steeds over actuele kennis om jouw gedrag nu en in de toekomst met succes te veranderen.

Wij geloven in de kracht van samen veranderen. Binnen onze community vind je gelijkgestemden met wie je van gedachten kunt wisselen over de leerstof. Dit kan je helpen bij het toepassen van de leerstof in de praktijk. Uiteraard ben je volledig vrij om zelf te bepalen of je actief bent in de community.

In onze online leeromgeving kun je plaats- en tijdonafhankelijk aan de slag met de leerstof. Waar je ook bent. Wanneer dan ook.

Benieuwd? Neem een kijkje

Persoonlijke ervaringen

Iedereen leert dezelfde basisprincipes van gedragsverandering maar allemaal passen zij deze anders toe. Hiernaast lees je een aantal ervaringen.

Je wordt meegenomen in de theorie door duidelijke voorbeelden. Het prikkelt nieuwsgierigheid en daardoor ben ik benieuwd naar de volgende cursussen. De kleine oefeningen die je inzicht over jezelf geven vind ik ook erg fijn. Plus makkelijke manier van schrijven.

S.
S.

Ik vond het eerste deel van de cursus al erg nuttig. Het besef dat veranderen in kleine stapjes gaat en dat je niet alles in één keer kunt veranderen en kunt volhouden. Dit geeft me wel meer vertrouwen dat het lukt om te veranderen.

M.
M.

Balm connect voelt voor mij als een betrouwbare plek waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Door de community word ik gestimuleerd om actief te blijven en dat werkt voor mij heel prettig.

Judit
Judit

Interessant om te leren hoe het werkt met je brein en veranderingen. En hoe je eigenlijk écht zelf moet werken aan jezelf om ervoor te zorgen dat je wordt wie je wil zijn. Heel fijn om die inzichten te hebben en aan de slag te gaan!

Debbie
Debbie

Tijdens het volgen van de cursus kwam ik erachter dat ik bepaalde keuzes onbewust maak. Juist op de momenten dat ik zelf er controle over dacht te hebben. De cursus heeft me meer inzichten gegeven over mijn zelfkennis waardoor ik nu bewuster keuzes maak.

Dorus
Dorus

Waarom?

Wat heb je eraan om je gedrag te veranderen? En hoe ga we je dat leren?

Veelgestelde vragen

Geen, iedereen kan meedoen!

Er komt telkens weer nieuw cursusmateriaal bij, waardoor je nooit helemaal klaar bent! Zou je nu alles maken wat er online staat, dan ben je ongeveer 30 uur bezig.

Je maakt de cursussen alleen, maar je kunt in onze online community vragen stellen aan andere leden. Ook praten wij zelf mee als experts om antwoord te geven op inhoudelijke vragen.

Je krijgt geen persoonlijke begeleiding bij de cursussen. Wel kun je altijd je vragen kwijt in onze community.

Iets nieuws leren vraagt altijd tijd, energie en aandacht en bij onze cursussen is dit niet anders. Je hebt echter alle tijd om alles te maken, dus je hoeft jezelf niet onder druk te zetten.

Dat is geen enkel probleem. Dan ga je daarna lekker verder!

Ja, dat kan!

Je kunt je gratis aanmelden voor onze community!

Je kunt ons altijd een mailtje sturen, waarna we jouw account sluiten.

Naast ons cursusaanbod vind je een community waarin gelijkgestemden ervaringen delen over zichzelf. Ook kun je hier al je vragen stellen over de cursussen – hier reageren we zo snel mogelijk op. Doordat de online community sta je er niet alleen voor en kan je ook leren van anderen.

Logo

De Balm academie is in 2017 opgericht door Marcel Balm. KvK-nummer 67041876.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Balm academie
BakkeRij – Unit D11
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem

06 40 88 79 47
info@balm-academie.nl