/* */

Praten over gedrag


Hoe beter je de methode De Mammoet en Berijder onder de knie krijgt, hoe gemakkelijker je nadenkt over jezelf, jouw gedrag en gedragsverandering. Dit stelt je ook in staat om er met anderen over te praten.

Wanneer je met anderen het gesprek aangaat, zal je leerproces nog sneller gaan. Net als dat je een taal sneller onder de knie krijgt wanneer je in dat specifieke land gaat wonen. Hoe meer je de taal gebruikt, des te sneller je leert.

Binnen onze online leeromgeving hebben we een plek gecreëerd waar je met anderen in gesprek kan gaan over de Mammoet en Berijder: het Praathuis.

Het Praathuis


Naast de online cursussen (bekijk ons huidige aanbod) over gedragsverandering vind je binnen Balm connect ook een online community. Dit is een plek waar je gelijkgestemden treft die ook aan het leren zijn over hun Mammoet en Berijder. Samen kun je in gesprek gaan over jullie ervaringen en leerproces.

Bezoekers van het Praathuis kunnen elkaar advies geven, vragen stellen, elkaar aanmoedigen, een verhaal vertellen of successen delen. Je kunt elkaar helpen om gedrag succesvol te veranderen – samen kom je immers verder.

Meld je gratis aan
Logo

De Balm academie is in 2017 opgericht door Marcel Balm. KvK-nummer 67041876.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Balm academie
BakkeRij – Unit D11
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem

06 40 88 79 47
info@balm-academie.nl