Referenties

Leuk opgezet, niet te lange hoofdstukken. Prima te doen op deze manier. Filmpjes er bij. Echt prima!

B.
B.

Ik vond de cursus interessant. Het resultaat, de aanpak, je identiteit en hoe je dat beter kunt inzetten om je veranderingen eigen te maken, vond ik goed en leerzaam.

S.
S.

Interessante materie, veel uitleg, toepasbare oefeningen, een leuk pakket aan informatie.

Christel
Christel

Complimenten, er is veel werk, tijd en aandacht in gegaan, dat is duidelijk! Ik vind de boekentips die bij elke cursus staan ook leuk.

L.
L.

Het zet zo aan tot nadenken en analyseren van wat je zelf eigenlijk doet en wanneer je dat doet.
Leuk en leerzame cursus! Bedankt voor de kans om mee te doen!

C.
C.

Je wordt meegenomen in de theorie door duidelijke voorbeelden. Het prikkelt nieuwsgierigheid en daardoor ben ik benieuwd naar de volgende cursussen. De kleine oefeningen die je inzicht over jezelf geven vind ik ook erg fijn. Plus makkelijke manier van schrijven.

S.
S.

Ik vond het eerste deel van de cursus al erg nuttig. Het besef dat veranderen in kleine stapjes gaat en dat je niet alles in één keer kunt veranderen en kunt volhouden. Dit geeft me wel meer vertrouwen dat het lukt om te veranderen.

M.
M.

Gewoontes, we hebben ze allemaal. Sommige handig sommige minder. Wat mij zo opvalt na de cursus te hebben gevolgd, is dat we in het leven vaak super goede bedoelingen hebben om onze slechte gewoontes te veranderen, maar we er in onze aanpak vanuit gaan dat we op de een of andere manier wel zouden moeten weten hoe we dat dan op een goede manier voor elkaar gaan krijgen. Zonder enige kennis of skills. Alsof je iemand vraagt een auto te repareren zonder gereedschap of kennis van de motor. De cursus was een mooi startpunt om op een effectievere manier met mijn gewoontes aan de slag te gaan. Inmiddels lukt het me om van nature alle tips en tricks die besproken worden toe te passen en werk ik aan allerlei persoonlijke doelen zonder er teveel bij stil te hoeven staan. Een aanrader voor iedereen die het belangrijk vind om aan zichzelf te werken.

Marcel
Marcel

Balm connect voelt voor mij als een betrouwbare plek waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Door de community word ik gestimuleerd om actief te blijven en dat werkt voor mij heel prettig.

Judit
Judit

Interessant om te leren hoe het werkt met je brein en veranderingen. En hoe je eigenlijk écht zelf moet werken aan jezelf om ervoor te zorgen dat je wordt wie je wil zijn. Heel fijn om die inzichten te hebben en aan de slag te gaan!

Debbie
Debbie

Ik vond het best spannend om in het diepe te duiken, maar de manier waarop de cursus op Balm connect is ingedeeld is heel laagdrempelig en ontspannen. Hierdoor is het voor mij uitnodigend om verder te blijven gaan, op mijn eigen tempo. Door de online-cursus leer ik op een handige manier hoe de hersenen eigenlijk inspelen op situaties/dingen die je tegen komt, hoe ik daarmee omga en daar mee om zou kunnen gaan.
Vrijwel direct na het starten van de cursus, merkte ik al een verschil in reflecteren op mezelf. Begon ook meteen na te denken over hoe ik huidige patronen succesvol kan doorbreken en verbeteren.
De community heeft een fijne ondersteunende functie voor mij, omdat je anderen ziet die ook bezig zijn met veranderingen/verbeteringen in hun leven. Iedereen is respectvol en vriendelijk naar elkaar, en ook worden er momenten gedeeld die even niet gingen zoals gehoopt/verwacht. Dit maakt het alleen maar herkenbaarder en is voor mij veel realistischer om te zien, dan bijvoorbeeld een plek waar alleen alle goede dingen gedeeld worden.

Ik ben in ieder geval heel blij dat ik de stap heb genomen om hiermee te beginnen.
En ik zou dan ook iedereen die twijfelt aanraden om het gewoon eens te bekijken en proberen, want waarom niet?

Milène
Milène

Tijdens het volgen van de cursus kwam ik erachter dat ik bepaalde keuzes onbewust maak. Juist op de momenten dat ik zelf er controle over dacht te hebben. De cursus heeft me meer inzichten gegeven over mijn zelfkennis waardoor ik nu bewuster keuzes maak.

Dorus
Dorus

De cursus was helder, duidelijk en in begrijpbare taal geschreven. Bij de online zelftest werden de verschillen tussen interne reacties, de Mammoet en de Berijder mij duidelijk.

Wouter
Wouter

Mooie online cursus, duidelijke zelftoets, fijn dat er zoveel verschillende oefeningen zijn. De cursussen hebben mij echt aan het denken gezet over mijn eigen Mammoet en Berijder en zaken die ik aan zou willen pakken in mijn leven.

Romina
Romina

Interessante cursus en leuk om te maken. Ik vond de cursus soms wel lastig wanneer het wat breder en dieper op de stof inging. Bij een succesvol veranderplan komt toch veel kijken. Hoe dan ook was het prettig om te maken.

Tijmen
Tijmen

Neem contact met ons op

Ben je na alles wat je leest niet helemaal zeker of wij iets voor je kunnen betekenen? Bespreek je twijfels met ons.

Waar kunnen we je mee helpen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Logo

Balm communities is een handelsnaam van de Balm academie. De Balm academie is in 2017 opgericht door Marcel Balm. KvK-nummer 67041876.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Balm academie
BakkeRij – Unit D11
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem

06 40 88 79 47
info@balm-academie.nl