/* */

Over ons

Hoi! Mijn naam is Rutger,

29 lentes jong en alweer een aantal jaar actief als gedragspsycholoog bij de Balm academie. Met mijn achtergrond in de Psychologie en een master in Gedragsverandering zorg ik voor goed onderbouwde cursussen. Dat is ook nodig, omdat het helaas (te) vaak voorkomt dat mensen niet goed weten wat gedragsverandering precies is – laat staan hoe het werkt.

Door mijn studie weet ik hoe lastig het voor iemand is om het eigen gedrag blijvend te veranderen. Toch geloof ik erin dat iedereen dit kan leren en daarom investeer ik graag mijn tijd en energie om het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Zo wordt gedragsverandering behapbaar en zelfs leuk!

Goedendag, ik ben Marcel Balm,

mijn gehele loopbaan ondersteun ik individuen, teams en organisaties met advies, training en coaching. Leren & ontwikkelen vormen de rode draad. Eerst heb ik gewerkt als oefentherapeut (paramedisch beroep in de gezondheidszorg) en daarna als opleider van docenten. Van 2002 tot en met 2016 was ik adviseur en trainer in organisaties en bedrijven.

In 2016 heb ik besloten mijn eigen koers te gaan varen. Gelukkig kon ik al snel mijn krachten bundelen met de krachten van Rutger. Samen ondersteunen we nu individuen, teams en organisaties. Aanvullend ben ik ook nog actief als zelfstandig professional op het gebied van arbo en leefstijl. Bekijk voor meer informatie mijn persoonlijke website.

Logo

De Balm academie is in 2017 opgericht door Marcel Balm. KvK-nummer 67041876.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Balm academie
BakkeRij – Unit D11
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem

06 40 88 79 47
info@balm-academie.nl